Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29208

Tytuł: Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози
Inne tytuły: Hydrolysis of milk whey proteins by enzyme preparations from pancreas
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Олесницька, Віта
Yukalo, Volodymyr
Datsyshyn, Kateryna
Olesnyts’ka, Vita
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В. Г. Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози / Володимир Юкало, Катерина Дацишин, Віта Олесницька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 128. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Datsyshyn K., Olesnyts’ka V. (2019) Hidroliz proteiniv syrovatky moloka enzymnymy preparatamy z pidshlunkovoi zalozy [Hydrolysis of milk whey proteins by enzyme preparations from pancreas]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 128 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 577.122.2
Strony: 1
Zakres stron: 128
Główna strona: 128
Strona końcowa: 128
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29208
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi