Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29208
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Олесницька, Віта | - |
dc.contributor.author | Yukalo, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Datsyshyn, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Olesnyts’ka, Vita | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | - |
dc.date.issued | 2019-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Юкало В. Г. Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози / Володимир Юкало, Катерина Дацишин, Віта Олесницька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 128. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29208 | - |
dc.format.extent | 128 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | - |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | - |
dc.title | Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози | - |
dc.title.alternative | Hydrolysis of milk whey proteins by enzyme preparations from pancreas | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 577.122.2 | - |
dc.identifier.citationen | Yukalo V., Datsyshyn K., Olesnyts’ka V. (2019) Hidroliz proteiniv syrovatky moloka enzymnymy preparatamy z pidshlunkovoi zalozy [Hydrolysis of milk whey proteins by enzyme preparations from pancreas]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 128 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.citation.spage | 128 | - |
dc.citation.epage | 128 | - |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Hydrolysis_of_milk_whey_proteins_128.pdf | 285,89 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Hydrolysis_of_milk_whey_proteins_128.djvu | 17,33 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Hydrolysis_of_milk_whey_proteins_128__COVER.png | 456,52 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.