Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29208

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorОлесницька, Віта-
dc.contributor.authorYukalo, Volodymyr-
dc.contributor.authorDatsyshyn, Kateryna-
dc.contributor.authorOlesnyts’ka, Vita-
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року-
dc.coverage.temporal10-11 October 2019-
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.created2019-10-10-
dc.date.issued2019-10-10-
dc.identifier.citationЮкало В. Г. Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози / Володимир Юкало, Катерина Дацишин, Віта Олесницька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 128. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).-
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29208-
dc.format.extent128-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019-
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019-
dc.titleГідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози-
dc.title.alternativeHydrolysis of milk whey proteins by enzyme preparations from pancreas-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc577.122.2-
dc.identifier.citationenYukalo V., Datsyshyn K., Olesnyts’ka V. (2019) Hidroliz proteiniv syrovatky moloka enzymnymy preparatamy z pidshlunkovoi zalozy [Hydrolysis of milk whey proteins by enzyme preparations from pancreas]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 128 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage128-
dc.citation.epage128-
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.