Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207
Tytuł: | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів |
Inne tytuły: | Aspects of biotechnology in the development of new functional food products |
Authors: | Гамада, Віра Хропот, Оксана Крвавич, Анна Конечна, Роксолана Новіков, Володимир Hamada, Vira Khropot, Oksana Krvavych, Anna Konechna, Roksolana Novikov, Volodymyr |
Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів / Віра Гамада, Оксана Хропот, Анна Крвавич, Роксолана Конечна, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 125–127. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Hamada V., Khropot O., Krvavych A., Konechna R., Novikov V. (2019) Aspekty biotekhnolohii u rozrobtsi novykh funktsionalnykh kharchovykh produktiv [Aspects of biotechnology in the development of new functional food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 125-127 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 665.9 |
Strony: | 3 |
Zakres stron: | 125-127 |
Główna strona: | 125 |
Strona końcowa: | 127 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127.pdf | 860,81 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127.djvu | 36,83 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127__COVER.png | 217,58 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi