Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гамада, Віра | |
dc.contributor.author | Хропот, Оксана | |
dc.contributor.author | Крвавич, Анна | |
dc.contributor.author | Конечна, Роксолана | |
dc.contributor.author | Новіков, Володимир | |
dc.contributor.author | Hamada, Vira | |
dc.contributor.author | Khropot, Oksana | |
dc.contributor.author | Krvavych, Anna | |
dc.contributor.author | Konechna, Roksolana | |
dc.contributor.author | Novikov, Volodymyr | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів / Віра Гамада, Оксана Хропот, Анна Крвавич, Роксолана Конечна, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 125–127. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207 | - |
dc.format.extent | 125-127 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів | |
dc.title.alternative | Aspects of biotechnology in the development of new functional food products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 665.9 | |
dc.identifier.citationen | Hamada V., Khropot O., Krvavych A., Konechna R., Novikov V. (2019) Aspekty biotekhnolohii u rozrobtsi novykh funktsionalnykh kharchovykh produktiv [Aspects of biotechnology in the development of new functional food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 125-127 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 125 | |
dc.citation.epage | 127 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127.pdf | 860,81 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127.djvu | 36,83 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127__COVER.png | 217,58 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi