Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorГамада, Віра
dc.contributor.authorХропот, Оксана
dc.contributor.authorКрвавич, Анна
dc.contributor.authorКонечна, Роксолана
dc.contributor.authorНовіков, Володимир
dc.contributor.authorHamada, Vira
dc.contributor.authorKhropot, Oksana
dc.contributor.authorKrvavych, Anna
dc.contributor.authorKonechna, Roksolana
dc.contributor.authorNovikov, Volodymyr
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationАспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів / Віра Гамада, Оксана Хропот, Анна Крвавич, Роксолана Конечна, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 125–127. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207-
dc.format.extent125-127
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleАспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів
dc.title.alternativeAspects of biotechnology in the development of new functional food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc665.9
dc.identifier.citationenHamada V., Khropot O., Krvavych A., Konechna R., Novikov V. (2019) Aspekty biotekhnolohii u rozrobtsi novykh funktsionalnykh kharchovykh produktiv [Aspects of biotechnology in the development of new functional food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 125-127 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка», Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage125
dc.citation.epage127
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi