Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207
| Başlık: | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів |
| Diğer Başlıklar: | Aspects of biotechnology in the development of new functional food products |
| Yazarlar: | Гамада, Віра Хропот, Оксана Крвавич, Анна Конечна, Роксолана Новіков, Володимир Hamada, Vira Khropot, Oksana Krvavych, Anna Konechna, Roksolana Novikov, Volodymyr |
| Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів / Віра Гамада, Оксана Хропот, Анна Крвавич, Роксолана Конечна, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 125–127. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Hamada V., Khropot O., Krvavych A., Konechna R., Novikov V. (2019) Aspekty biotekhnolohii u rozrobtsi novykh funktsionalnykh kharchovykh produktiv [Aspects of biotechnology in the development of new functional food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 125-127 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 10-Eki-2019 |
| Date of entry: | 15-Kas-2019 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 665.9 |
| Number of pages: | 3 |
| Page range: | 125-127 |
| Start page: | 125 |
| End page: | 127 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127.pdf | 860,81 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127.djvu | 36,83 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Hamada_V-Aspects_of_biotechnology_125-127__COVER.png | 217,58 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.