Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188
Назва: | The quality of flour obtained in the production of cereals |
Інші назви: | Качество мучек, получаемых при производстве крупы |
Автори: | Rukshan, Liudmila Novozhilova, Alena Koshak, Zhanna Рукшан, Людмила Новожилова, Елена Кошак, Жанна |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь РУП «Институт рыбного хозяйства», г. Минск, Беларусь |
Бібліографічний опис: | Rukshan L. The quality of flour obtained in the production of cereals / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Zhanna Koshak // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 101–102. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Rukshan L., Novozhilova A., Koshak Z. (2019) The quality of flour obtained in the production of cereals. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 101-102 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.681 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 101-102 |
Початкова сторінка: | 101 |
Кінцева сторінка: | 102 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Никифорова, Т. А. Потенциальные возможности побочных продуктов крупяных производств / Т. А. Никифорова, С. М. Севериненко, Д. А. Куликов [и др.] // Вестник Оренбургского государственного университета. – 2010. – № 5 (111). – С. 141–144. 2. Никифорова, Т. А. Рациональное использование вторичного сырья крупяного производства / Т. А. Никифорова, И. А. Хон, В. Г. Байков // Хлебопродукты. – 2014. – № 6. – С. 50–51. 3. Рукшан, Л. В. Оценка качества крупяных мучек для кормления разновозрастного карпа / Л. В. Рукшан, Ж. В. Кошак, А. Э. Кошак [и др.] // Техника и технология пищевых производств: матер. ХII Междунар. науч.-техн. конф. (Могилёв, 19–20 апреля 2018 года) / В 2 т. / Учреждение образования «Могилёвский государственный университет продовольствия»; редкол.: А. В. Акулич (отв. ред.) [и др.]. – Могилев: МГУП, 2018. – Т. 1. – 462 с. – С. 193–194. |
References: | 1. Nikiforova, T. A. Potentsialnye vozmozhnosti pobochnykh produktov krupianykh proizvodstv, T. A. Nikiforova, S. M. Severinenko, D. A. Kulikov [and other], Vestnik Orenburhskoho hosudarstvennoho universiteta, 2010, No 5 (111), P. 141–144. 2. Nikiforova, T. A. Ratsionalnoe ispolzovanie vtorichnoho syria krupianoho proizvodstva, T. A. Nikiforova, I. A. Khon, V. H. Baikov, Khleboprodukty, 2014, No 6, P. 50–51. 3. Rukshan, L. V. Otsenka kachestva krupianykh muchek dlia kormleniia raznovozrastnoho karpa, L. V. Rukshan, Zh. V. Koshak, A. E. Koshak [and other], Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv: mater. KhII Mezhdunar. nauch.-tekhn. konf. (Mohilev, 19–20 aprelia 2018 yeara), V 2 t., Uchrezhdenie obrazovaniia "Mohilevskii hosudarstvennyi universitet prodovolstviia"; redkol., A. V. Akulich (otv. red.) [and other], Mohilev: MHUP, 2018, V. 1, 462 p, P. 193–194. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102.pdf | 680,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102.djvu | 29,34 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102__COVER.png | 489,75 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.