Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188
Title: | The quality of flour obtained in the production of cereals |
Other Titles: | Качество мучек, получаемых при производстве крупы |
Authors: | Rukshan, Liudmila Novozhilova, Alena Koshak, Zhanna Рукшан, Людмила Новожилова, Елена Кошак, Жанна |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь РУП «Институт рыбного хозяйства», г. Минск, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Rukshan L. The quality of flour obtained in the production of cereals / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Zhanna Koshak // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 101–102. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Rukshan L., Novozhilova A., Koshak Z. (2019) The quality of flour obtained in the production of cereals. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 101-102 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-okt-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 101-102 |
Start page: | 101 |
End page: | 102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Никифорова, Т. А. Потенциальные возможности побочных продуктов крупяных производств / Т. А. Никифорова, С. М. Севериненко, Д. А. Куликов [и др.] // Вестник Оренбургского государственного университета. – 2010. – № 5 (111). – С. 141–144. 2. Никифорова, Т. А. Рациональное использование вторичного сырья крупяного производства / Т. А. Никифорова, И. А. Хон, В. Г. Байков // Хлебопродукты. – 2014. – № 6. – С. 50–51. 3. Рукшан, Л. В. Оценка качества крупяных мучек для кормления разновозрастного карпа / Л. В. Рукшан, Ж. В. Кошак, А. Э. Кошак [и др.] // Техника и технология пищевых производств: матер. ХII Междунар. науч.-техн. конф. (Могилёв, 19–20 апреля 2018 года) / В 2 т. / Учреждение образования «Могилёвский государственный университет продовольствия»; редкол.: А. В. Акулич (отв. ред.) [и др.]. – Могилев: МГУП, 2018. – Т. 1. – 462 с. – С. 193–194. |
References (International): | 1. Nikiforova, T. A. Potentsialnye vozmozhnosti pobochnykh produktov krupianykh proizvodstv, T. A. Nikiforova, S. M. Severinenko, D. A. Kulikov [and other], Vestnik Orenburhskoho hosudarstvennoho universiteta, 2010, No 5 (111), P. 141–144. 2. Nikiforova, T. A. Ratsionalnoe ispolzovanie vtorichnoho syria krupianoho proizvodstva, T. A. Nikiforova, I. A. Khon, V. H. Baikov, Khleboprodukty, 2014, No 6, P. 50–51. 3. Rukshan, L. V. Otsenka kachestva krupianykh muchek dlia kormleniia raznovozrastnoho karpa, L. V. Rukshan, Zh. V. Koshak, A. E. Koshak [and other], Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv: mater. KhII Mezhdunar. nauch.-tekhn. konf. (Mohilev, 19–20 aprelia 2018 yeara), V 2 t., Uchrezhdenie obrazovaniia "Mohilevskii hosudarstvennyi universitet prodovolstviia"; redkol., A. V. Akulich (otv. red.) [and other], Mohilev: MHUP, 2018, V. 1, 462 p, P. 193–194. |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102.pdf | 680,89 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102.djvu | 29,34 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102__COVER.png | 489,75 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!