Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRukshan, Liudmila
dc.contributor.authorNovozhilova, Alena
dc.contributor.authorKoshak, Zhanna
dc.contributor.authorРукшан, Людмила
dc.contributor.authorНовожилова, Елена
dc.contributor.authorКошак, Жанна
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:48Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:48Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationRukshan L. The quality of flour obtained in the production of cereals / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Zhanna Koshak // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 101–102. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188-
dc.format.extent101-102
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleThe quality of flour obtained in the production of cereals
dc.title.alternativeКачество мучек, получаемых при производстве крупы
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.681
dc.relation.references1. Никифорова, Т. А. Потенциальные возможности побочных продуктов крупяных производств / Т. А. Никифорова, С. М. Севериненко, Д. А. Куликов [и др.] // Вестник Оренбургского государственного университета. – 2010. – № 5 (111). – С. 141–144.
dc.relation.references2. Никифорова, Т. А. Рациональное использование вторичного сырья крупяного производства / Т. А. Никифорова, И. А. Хон, В. Г. Байков // Хлебопродукты. – 2014. – № 6. – С. 50–51.
dc.relation.references3. Рукшан, Л. В. Оценка качества крупяных мучек для кормления разновозрастного карпа / Л. В. Рукшан, Ж. В. Кошак, А. Э. Кошак [и др.] // Техника и технология пищевых производств: матер. ХII Междунар. науч.-техн. конф. (Могилёв, 19–20 апреля 2018 года) / В 2 т. / Учреждение образования «Могилёвский государственный университет продовольствия»; редкол.: А. В. Акулич (отв. ред.) [и др.]. – Могилев: МГУП, 2018. – Т. 1. – 462 с. – С. 193–194.
dc.relation.referencesen1. Nikiforova, T. A. Potentsialnye vozmozhnosti pobochnykh produktov krupianykh proizvodstv, T. A. Nikiforova, S. M. Severinenko, D. A. Kulikov [and other], Vestnik Orenburhskoho hosudarstvennoho universiteta, 2010, No 5 (111), P. 141–144.
dc.relation.referencesen2. Nikiforova, T. A. Ratsionalnoe ispolzovanie vtorichnoho syria krupianoho proizvodstva, T. A. Nikiforova, I. A. Khon, V. H. Baikov, Khleboprodukty, 2014, No 6, P. 50–51.
dc.relation.referencesen3. Rukshan, L. V. Otsenka kachestva krupianykh muchek dlia kormleniia raznovozrastnoho karpa, L. V. Rukshan, Zh. V. Koshak, A. E. Koshak [and other], Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv: mater. KhII Mezhdunar. nauch.-tekhn. konf. (Mohilev, 19–20 aprelia 2018 yeara), V 2 t., Uchrezhdenie obrazovaniia "Mohilevskii hosudarstvennyi universitet prodovolstviia"; redkol., A. V. Akulich (otv. red.) [and other], Mohilev: MHUP, 2018, V. 1, 462 p, P. 193–194.
dc.identifier.citationenRukshan L., Novozhilova A., Koshak Z. (2019) The quality of flour obtained in the production of cereals. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 101-102 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь
dc.contributor.affiliationРУП «Институт рыбного хозяйства», г. Минск, Беларусь
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage101
dc.citation.epage102
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.