Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188
Tytuł: | The quality of flour obtained in the production of cereals |
Inne tytuły: | Качество мучек, получаемых при производстве крупы |
Authors: | Rukshan, Liudmila Novozhilova, Alena Koshak, Zhanna Рукшан, Людмила Новожилова, Елена Кошак, Жанна |
Akcesoria: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь РУП «Институт рыбного хозяйства», г. Минск, Беларусь |
Cytat: | Rukshan L. The quality of flour obtained in the production of cereals / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Zhanna Koshak // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 101–102. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Rukshan L., Novozhilova A., Koshak Z. (2019) The quality of flour obtained in the production of cereals. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 101-102 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 101-102 |
Główna strona: | 101 |
Strona końcowa: | 102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29188 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Никифорова, Т. А. Потенциальные возможности побочных продуктов крупяных производств / Т. А. Никифорова, С. М. Севериненко, Д. А. Куликов [и др.] // Вестник Оренбургского государственного университета. – 2010. – № 5 (111). – С. 141–144. 2. Никифорова, Т. А. Рациональное использование вторичного сырья крупяного производства / Т. А. Никифорова, И. А. Хон, В. Г. Байков // Хлебопродукты. – 2014. – № 6. – С. 50–51. 3. Рукшан, Л. В. Оценка качества крупяных мучек для кормления разновозрастного карпа / Л. В. Рукшан, Ж. В. Кошак, А. Э. Кошак [и др.] // Техника и технология пищевых производств: матер. ХII Междунар. науч.-техн. конф. (Могилёв, 19–20 апреля 2018 года) / В 2 т. / Учреждение образования «Могилёвский государственный университет продовольствия»; редкол.: А. В. Акулич (отв. ред.) [и др.]. – Могилев: МГУП, 2018. – Т. 1. – 462 с. – С. 193–194. |
References: | 1. Nikiforova, T. A. Potentsialnye vozmozhnosti pobochnykh produktov krupianykh proizvodstv, T. A. Nikiforova, S. M. Severinenko, D. A. Kulikov [and other], Vestnik Orenburhskoho hosudarstvennoho universiteta, 2010, No 5 (111), P. 141–144. 2. Nikiforova, T. A. Ratsionalnoe ispolzovanie vtorichnoho syria krupianoho proizvodstva, T. A. Nikiforova, I. A. Khon, V. H. Baikov, Khleboprodukty, 2014, No 6, P. 50–51. 3. Rukshan, L. V. Otsenka kachestva krupianykh muchek dlia kormleniia raznovozrastnoho karpa, L. V. Rukshan, Zh. V. Koshak, A. E. Koshak [and other], Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv: mater. KhII Mezhdunar. nauch.-tekhn. konf. (Mohilev, 19–20 aprelia 2018 yeara), V 2 t., Uchrezhdenie obrazovaniia "Mohilevskii hosudarstvennyi universitet prodovolstviia"; redkol., A. V. Akulich (otv. red.) [and other], Mohilev: MHUP, 2018, V. 1, 462 p, P. 193–194. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102.pdf | 680,89 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102.djvu | 29,34 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-The_quality_of_flour_obtained_101-102__COVER.png | 489,75 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi