Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182
Tytuł: | Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі |
Inne tytuły: | Change of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium |
Authors: | Фечан, Іван Fechan, Ivan |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Фечан І. Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі / Іван Фечан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Fechan I. (2019) Zmina mikrobiolohichnnykh pokaznykiv plodovo-yahidnoi syrovyny pid chas zberihannia v hazovomu seredovyshchi [Change of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 96 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.8 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 96 |
Główna strona: | 96 |
Strona końcowa: | 96 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Кухтин М., Мельнічук О., Сельський В. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів “ДЕСЕРТ ІЗ КАБУЗА” / Вісник Харківського державного університету харчування і торгівлі. – 2013. – Т.2, Вип. 1(17). – С. 177–185 2. Масліков М.М.Холодильна технологія харчових продуктів: Навч. посіб. – К. : НУХТ, 2007. – 335 с. |
References: | 1. Kukhtyn M., Melnichuk O., Selskyi V. Mikrobiolohichni aspekty naukovoho obgruntuvannia rezhymiv sterylizatsii konserviv "DESERT IZ KABUZA", Visnyk Kharkivskoho derzhavnoho universytetu kharchuvannia i torhivli, 2013, V.2, Iss. 1(17), P. 177–185 2. Maslikov M.M.Kholodylna tekhnolohiia kharchovykh produktiv: tutorial – K. : NUKhT, 2007, 335 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Fechan_I-Change_of_microbiological_indices_96.pdf | 286 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Fechan_I-Change_of_microbiological_indices_96.djvu | 16,18 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Fechan_I-Change_of_microbiological_indices_96__COVER.png | 457,79 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi