このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фечан, Іван | |
dc.contributor.author | Fechan, Ivan | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:47Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:47Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Фечан І. Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі / Іван Фечан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182 | - |
dc.format.extent | 96 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі | |
dc.title.alternative | Change of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8 | |
dc.relation.references | 1. Кухтин М., Мельнічук О., Сельський В. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів “ДЕСЕРТ ІЗ КАБУЗА” / Вісник Харківського державного університету харчування і торгівлі. – 2013. – Т.2, Вип. 1(17). – С. 177–185 | |
dc.relation.references | 2. Масліков М.М.Холодильна технологія харчових продуктів: Навч. посіб. – К. : НУХТ, 2007. – 335 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn M., Melnichuk O., Selskyi V. Mikrobiolohichni aspekty naukovoho obgruntuvannia rezhymiv sterylizatsii konserviv "DESERT IZ KABUZA", Visnyk Kharkivskoho derzhavnoho universytetu kharchuvannia i torhivli, 2013, V.2, Iss. 1(17), P. 177–185 | |
dc.relation.referencesen | 2. Maslikov M.M.Kholodylna tekhnolohiia kharchovykh produktiv: tutorial – K. : NUKhT, 2007, 335 p. | |
dc.identifier.citationen | Fechan I. (2019) Zmina mikrobiolohichnnykh pokaznykiv plodovo-yahidnoi syrovyny pid chas zberihannia v hazovomu seredovyshchi [Change of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 96 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 96 | |
dc.citation.epage | 96 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Fechan_I-Change_of_microbiological_indices_96.pdf | 286 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Fechan_I-Change_of_microbiological_indices_96.djvu | 16,18 kB | DjVu | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Fechan_I-Change_of_microbiological_indices_96__COVER.png | 457,79 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。