このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorФечан, Іван
dc.contributor.authorFechan, Ivan
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:47Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:47Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationФечан І. Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі / Іван Фечан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182-
dc.format.extent96
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleЗміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі
dc.title.alternativeChange of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8
dc.relation.references1. Кухтин М., Мельнічук О., Сельський В. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів “ДЕСЕРТ ІЗ КАБУЗА” / Вісник Харківського державного університету харчування і торгівлі. – 2013. – Т.2, Вип. 1(17). – С. 177–185
dc.relation.references2. Масліков М.М.Холодильна технологія харчових продуктів: Навч. посіб. – К. : НУХТ, 2007. – 335 с.
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn M., Melnichuk O., Selskyi V. Mikrobiolohichni aspekty naukovoho obgruntuvannia rezhymiv sterylizatsii konserviv "DESERT IZ KABUZA", Visnyk Kharkivskoho derzhavnoho universytetu kharchuvannia i torhivli, 2013, V.2, Iss. 1(17), P. 177–185
dc.relation.referencesen2. Maslikov M.M.Kholodylna tekhnolohiia kharchovykh produktiv: tutorial – K. : NUKhT, 2007, 335 p.
dc.identifier.citationenFechan I. (2019) Zmina mikrobiolohichnnykh pokaznykiv plodovo-yahidnoi syrovyny pid chas zberihannia v hazovomu seredovyshchi [Change of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 96 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage96
dc.citation.epage96
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。