Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182

Заглавие: Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі
Други Заглавия: Change of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium
Автори: Фечан, Іван
Fechan, Ivan
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Фечан І. Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі / Іван Фечан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Fechan I. (2019) Zmina mikrobiolohichnnykh pokaznykiv plodovo-yahidnoi syrovyny pid chas zberihannia v hazovomu seredovyshchi [Change of microbiological indices of fruit raw materials when storing in a gas medium]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 96 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 10-Окт-2019
Date of entry: 15-Ное-2019
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 96
Start page: 96
End page: 96
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29182
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (Ukraine): 1. Кухтин М., Мельнічук О., Сельський В. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів “ДЕСЕРТ ІЗ КАБУЗА” / Вісник Харківського державного університету харчування і торгівлі. – 2013. – Т.2, Вип. 1(17). – С. 177–185
2. Масліков М.М.Холодильна технологія харчових продуктів: Навч. посіб. – К. : НУХТ, 2007. – 335 с.
References (International): 1. Kukhtyn M., Melnichuk O., Selskyi V. Mikrobiolohichni aspekty naukovoho obgruntuvannia rezhymiv sterylizatsii konserviv "DESERT IZ KABUZA", Visnyk Kharkivskoho derzhavnoho universytetu kharchuvannia i torhivli, 2013, V.2, Iss. 1(17), P. 177–185
2. Maslikov M.M.Kholodylna tekhnolohiia kharchovykh produktiv: tutorial – K. : NUKhT, 2007, 335 p.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.