Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29169
Title: | Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива |
Other Titles: | Scientific explanation of protein concentrates using in the composition of milk-vegetable ice cream |
Authors: | Михалевич, Артур Сапіга, Вікторія Поліщук, Галина Осьмак, Тетяна Mykhalevych, Artur Sapiga, Viktoriia Polischuk, Galyna Osmak, Tetiana |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Київ, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива / Артур Михалевич, Вікторія Сапіга, Галина Поліщук, Тетяна Осьмак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 80–81. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Mykhalevych A., Sapiga V., Polischuk G., Osmak T. (2019) Naukove obhruntuvannia vykorystannia bilkovykh kontsentrativ u skladi molochno-ovochevoho morozyva [Scientific explanation of protein concentrates using in the composition of milk-vegetable ice cream]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Οκτ-2019 |
Date of entry: | 15-Νοε-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 663.674 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 80-81 |
Start page: | 80 |
End page: | 81 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29169 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Бартковський І. І. Технологія морозива / Бартковський І. І., Поліщук Г. Є., Шарахматова Т. Є. – К. : Фенікс, 2010. – 248 с. 2. Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods. 3. . Энциклопедия питания: Т. 5 Биологически активные добавки / Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Павлюк В. А. и др.; ред. Р. Ю. Павлюк. Харьков: Мир Книг, 2017. 406 с. 4. Справочник по производству мороженого / [Оленев Ю. А., Творогова А. А., Казакова Н. В., Соловьева Л. Н.]. – М. : ДеЛи принт, 2004. – 798 с. |
References (International): | 1. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva, Bartkovskyi I. I., Polishchuk H. Ye., Sharakhmatova T. Ye, K. : Feniks, 2010, 248 p. 2. Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods. 3. . Entsiklopediia pitaniia: V. 5 Biolohicheski aktivnye dobavki, Pavliuk R. Iu., Poharskaia V. V., Pavliuk V. A. and other; red. R. Iu. Pavliuk. Kharkov: Mir Knih, 2017. 406 p. 4. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, [Olenev Iu. A., Tvorohova A. A., Kazakova N. V., Soloveva L. N.], M. : DeLi print, 2004, 798 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mykhalevych_A-Scientific_explanation_80-81.pdf | 565,99 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
ProcSPHNP_2019_Mykhalevych_A-Scientific_explanation_80-81.djvu | 32,87 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
ProcSPHNP_2019_Mykhalevych_A-Scientific_explanation_80-81__COVER.png | 508,49 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα