Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29169
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михалевич, Артур | |
dc.contributor.author | Сапіга, Вікторія | |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина | |
dc.contributor.author | Осьмак, Тетяна | |
dc.contributor.author | Mykhalevych, Artur | |
dc.contributor.author | Sapiga, Viktoriia | |
dc.contributor.author | Polischuk, Galyna | |
dc.contributor.author | Osmak, Tetiana | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива / Артур Михалевич, Вікторія Сапіга, Галина Поліщук, Тетяна Осьмак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 80–81. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29169 | - |
dc.format.extent | 80-81 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива | |
dc.title.alternative | Scientific explanation of protein concentrates using in the composition of milk-vegetable ice cream | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 663.674 | |
dc.relation.references | 1. Бартковський І. І. Технологія морозива / Бартковський І. І., Поліщук Г. Є., Шарахматова Т. Є. – К. : Фенікс, 2010. – 248 с. | |
dc.relation.references | 2. Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods. | |
dc.relation.references | 3. . Энциклопедия питания: Т. 5 Биологически активные добавки / Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Павлюк В. А. и др.; ред. Р. Ю. Павлюк. Харьков: Мир Книг, 2017. 406 с. | |
dc.relation.references | 4. Справочник по производству мороженого / [Оленев Ю. А., Творогова А. А., Казакова Н. В., Соловьева Л. Н.]. – М. : ДеЛи принт, 2004. – 798 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva, Bartkovskyi I. I., Polishchuk H. Ye., Sharakhmatova T. Ye, K. : Feniks, 2010, 248 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods. | |
dc.relation.referencesen | 3. . Entsiklopediia pitaniia: V. 5 Biolohicheski aktivnye dobavki, Pavliuk R. Iu., Poharskaia V. V., Pavliuk V. A. and other; red. R. Iu. Pavliuk. Kharkov: Mir Knih, 2017. 406 p. | |
dc.relation.referencesen | 4. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, [Olenev Iu. A., Tvorohova A. A., Kazakova N. V., Soloveva L. N.], M. : DeLi print, 2004, 798 p. | |
dc.identifier.citationen | Mykhalevych A., Sapiga V., Polischuk G., Osmak T. (2019) Naukove obhruntuvannia vykorystannia bilkovykh kontsentrativ u skladi molochno-ovochevoho morozyva [Scientific explanation of protein concentrates using in the composition of milk-vegetable ice cream]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 80-81 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Київ, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 80 | |
dc.citation.epage | 81 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mykhalevych_A-Scientific_explanation_80-81.pdf | 565,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Mykhalevych_A-Scientific_explanation_80-81.djvu | 32,87 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Mykhalevych_A-Scientific_explanation_80-81__COVER.png | 508,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.