Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165

ชื่อเรื่อง: Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l
ผู้แต่ง: Грицик, Юрій
Струк, Оксана
Клименко, Анатолій
Hrytsyk, Yurii
Struk, Oksana
Klymenko, Anatolii
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Грицик Ю. Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського / Юрій Грицик, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 74–75. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Hrytsyk Y., Struk O., Klymenko A. (2019) Doslidzhennia protyzapalnoi aktyvnosti ekstraktiv zolotushnyka kanadskoho [Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 74-75 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615.322
582.991.1
Number of pages: 2
Page range: 74-75
Start page: 74
End page: 75
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.pdf562,74 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.djvu23,03 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75__COVER.png423,38 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น