Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грицик, Юрій | |
dc.contributor.author | Струк, Оксана | |
dc.contributor.author | Клименко, Анатолій | |
dc.contributor.author | Hrytsyk, Yurii | |
dc.contributor.author | Struk, Oksana | |
dc.contributor.author | Klymenko, Anatolii | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Грицик Ю. Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського / Юрій Грицик, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 74–75. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165 | - |
dc.format.extent | 74-75 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського | |
dc.title.alternative | Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 615.322 | |
dc.subject.udc | 582.991.1 | |
dc.identifier.citationen | Hrytsyk Y., Struk O., Klymenko A. (2019) Doslidzhennia protyzapalnoi aktyvnosti ekstraktiv zolotushnyka kanadskoho [Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 74-75 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 74 | |
dc.citation.epage | 75 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.pdf | 562,74 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.djvu | 23,03 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75__COVER.png | 423,38 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi