Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165

Tytuł: Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського
Inne tytuły: Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l
Authors: Грицик, Юрій
Струк, Оксана
Клименко, Анатолій
Hrytsyk, Yurii
Struk, Oksana
Klymenko, Anatolii
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Грицик Ю. Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського / Юрій Грицик, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 74–75. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Hrytsyk Y., Struk O., Klymenko A. (2019) Doslidzhennia protyzapalnoi aktyvnosti ekstraktiv zolotushnyka kanadskoho [Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 74-75 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615.322
582.991.1
Strony: 2
Zakres stron: 74-75
Główna strona: 74
Strona końcowa: 75
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi