Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165
Tytuł: | Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського |
Inne tytuły: | Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l |
Authors: | Грицик, Юрій Струк, Оксана Клименко, Анатолій Hrytsyk, Yurii Struk, Oksana Klymenko, Anatolii |
Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Грицик Ю. Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського / Юрій Грицик, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 74–75. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Hrytsyk Y., Struk O., Klymenko A. (2019) Doslidzhennia protyzapalnoi aktyvnosti ekstraktiv zolotushnyka kanadskoho [Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 74-75 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 615.322 582.991.1 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 74-75 |
Główna strona: | 74 |
Strona końcowa: | 75 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.pdf | 562,74 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.djvu | 23,03 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75__COVER.png | 423,38 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi