Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165
| Title: | Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського |
| Other Titles: | Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l |
| Authors: | Грицик, Юрій Струк, Оксана Клименко, Анатолій Hrytsyk, Yurii Struk, Oksana Klymenko, Anatolii |
| Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Грицик Ю. Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського / Юрій Грицик, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 74–75. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Hrytsyk Y., Struk O., Klymenko A. (2019) Doslidzhennia protyzapalnoi aktyvnosti ekstraktiv zolotushnyka kanadskoho [Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 74-75 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 10-Oct-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 615.322 582.991.1 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 74-75 |
| Start page: | 74 |
| End page: | 75 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.pdf | 562,74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.djvu | 23,03 kB | DjVu | View/Open | |
| ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75__COVER.png | 423,38 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.