Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162

ชื่อเรื่อง: Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Safety research features of promising for industrial bottling mineral water
ผู้แต่ง: Коєва, Христина
Ярошенко, Наталя
Захарченко, Євген
Koyeva, Chrystyna
Yaroshenko, Natalya
Zakharchenko, Eugen
Affiliation: Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Коєва Х. Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування / Христина Коєва, Наталя Ярошенко, Євген Захарченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 69. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Koyeva C., Yaroshenko N., Zakharchenko E. (2019) Osoblyvosti doslidzhennia bezpechnosti mineralnykh vod, shcho ye perspektyvnymy dlia promyslovoho fasuvannia [Safety research features of promising for industrial bottling mineral water]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 69 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 663.64
615.327.076.9
Number of pages: 1
Page range: 69
Start page: 69
End page: 69
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69.pdf286,37 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69.djvu17,59 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69__COVER.png507,13 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น