Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorКоєва, Христина
dc.contributor.authorЯрошенко, Наталя
dc.contributor.authorЗахарченко, Євген
dc.contributor.authorKoyeva, Chrystyna
dc.contributor.authorYaroshenko, Natalya
dc.contributor.authorZakharchenko, Eugen
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:43Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:43Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationКоєва Х. Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування / Христина Коєва, Наталя Ярошенко, Євген Захарченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 69. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162-
dc.format.extent69
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleОсобливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування
dc.title.alternativeSafety research features of promising for industrial bottling mineral water
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc663.64
dc.subject.udc615.327.076.9
dc.identifier.citationenKoyeva C., Yaroshenko N., Zakharchenko E. (2019) Osoblyvosti doslidzhennia bezpechnosti mineralnykh vod, shcho ye perspektyvnymy dlia promyslovoho fasuvannia [Safety research features of promising for industrial bottling mineral water]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 69 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДержавна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage69
dc.citation.epage69
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Bildumetan azaltzen da:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.