Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коєва, Христина | |
dc.contributor.author | Ярошенко, Наталя | |
dc.contributor.author | Захарченко, Євген | |
dc.contributor.author | Koyeva, Chrystyna | |
dc.contributor.author | Yaroshenko, Natalya | |
dc.contributor.author | Zakharchenko, Eugen | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:43Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:43Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Коєва Х. Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування / Христина Коєва, Наталя Ярошенко, Євген Захарченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 69. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162 | - |
dc.format.extent | 69 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування | |
dc.title.alternative | Safety research features of promising for industrial bottling mineral water | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 663.64 | |
dc.subject.udc | 615.327.076.9 | |
dc.identifier.citationen | Koyeva C., Yaroshenko N., Zakharchenko E. (2019) Osoblyvosti doslidzhennia bezpechnosti mineralnykh vod, shcho ye perspektyvnymy dlia promyslovoho fasuvannia [Safety research features of promising for industrial bottling mineral water]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 69 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 69 | |
dc.citation.epage | 69 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69.pdf | 286,37 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69.djvu | 17,59 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69__COVER.png | 507,13 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.