Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162
Título: | Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування |
Outros títulos: | Safety research features of promising for industrial bottling mineral water |
Authors: | Коєва, Христина Ярошенко, Наталя Захарченко, Євген Koyeva, Chrystyna Yaroshenko, Natalya Zakharchenko, Eugen |
Affiliation: | Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Коєва Х. Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасування / Христина Коєва, Наталя Ярошенко, Євген Захарченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 69. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Koyeva C., Yaroshenko N., Zakharchenko E. (2019) Osoblyvosti doslidzhennia bezpechnosti mineralnykh vod, shcho ye perspektyvnymy dlia promyslovoho fasuvannia [Safety research features of promising for industrial bottling mineral water]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 69 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de edición: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Editor: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 663.64 615.327.076.9 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 69 |
Start page: | 69 |
End page: | 69 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29162 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69.pdf | 286,37 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69.djvu | 17,59 kB | DjVu | Ver/abrir | |
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Safety_research_features_of_promising_69__COVER.png | 507,13 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados