Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29155

Tytuł: Дослідження впливу різних жирів на властивості печива
Inne tytuły: Research of the effect of various fats on the properties of cookies
Authors: Юрченко, Світлана
Краскова, Олена
Iurchenko, Svitlana
Kraskova, Olena
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юрченко С. Дослідження впливу різних жирів на властивості печива / Світлана Юрченко, Олена Краскова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 59–60. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Iurchenko S., Kraskova O. (2019) Doslidzhennia vplyvu riznykh zhyriv na vlastyvosti pechyva [Research of the effect of various fats on the properties of cookies]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 59-60 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 001.8
664.35
664.68
Strony: 2
Zakres stron: 59-60
Główna strona: 59
Strona końcowa: 60
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29155
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi