Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29155

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана
dc.contributor.authorКраскова, Олена
dc.contributor.authorIurchenko, Svitlana
dc.contributor.authorKraskova, Olena
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationЮрченко С. Дослідження впливу різних жирів на властивості печива / Світлана Юрченко, Олена Краскова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 59–60. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29155-
dc.format.extent59-60
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleДослідження впливу різних жирів на властивості печива
dc.title.alternativeResearch of the effect of various fats on the properties of cookies
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc001.8
dc.subject.udc664.35
dc.subject.udc664.68
dc.identifier.citationenIurchenko S., Kraskova O. (2019) Doslidzhennia vplyvu riznykh zhyriv na vlastyvosti pechyva [Research of the effect of various fats on the properties of cookies]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 59-60 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage59
dc.citation.epage60
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
È visualizzato nelle collezioni:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.