Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152

Titolo: Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії
Titoli alternativi: Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods
Autori: Шевчук, Роман
Мягкота, Степан
Сукач, Олег
Пушак, Андрій
Малий, Тарас
Волошиновський, Анатолій
Фульмес, Михайло
Shevchuk, Roman
Myagkota, Stepan
Sukach, Oleh
Pushak, Andriy
Malyi, Taras
Voloshinovskii, Anatolii
Fulmes, Mykhailo
Affiliation: Львівський національний аграрний університет
Львівський національний університет ім. Івана Франка
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії / Роман Шевчук, Степан Мягкота, Олег Сукач, Андрій Пушак, Тарас Малий, Анатолій Волошиновський, Михайло Фульмес // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 53–54. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Shevchuk R., Myagkota S., Sukach O., Pushak A., Malyi T., Voloshinovskii A., Fulmes M. (2019) Doslidzhennia llianoi olii z vykorystanniam metodiv optychnoi spektroskopii [Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 53-54 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 10-ott-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 665.112
Number of pages: 2
Page range: 53-54
Start page: 53
End page: 54
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (Ukraine): 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils. // J. Chromatogr. 881, 131–148.
2. Дрозд І. Ф. Жирнокислотний склад насіння льону олійного в умовах західного регіону України. // Бюлетень Інституту зернового господарства . – 2011, – № 40, – с. 72–76.
3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, № 1, pp. 25–35.
4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils. // Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, № 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118.
References (International): 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils., J. Chromatogr. 881, 131–148.
2. Drozd I. F. Zhyrnokyslotnyi sklad nasinnia lonu oliinoho v umovakh zakhidnoho rehionu Ukrainy., Biuleten Instytutu zernovoho hospodarstva , 2011, No 40, P. 72–76.
3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, No 1, pp. 25–35.
4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils., Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, No 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.