Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152
Titolo: | Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії |
Titoli alternativi: | Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods |
Autori: | Шевчук, Роман Мягкота, Степан Сукач, Олег Пушак, Андрій Малий, Тарас Волошиновський, Анатолій Фульмес, Михайло Shevchuk, Roman Myagkota, Stepan Sukach, Oleh Pushak, Andriy Malyi, Taras Voloshinovskii, Anatolii Fulmes, Mykhailo |
Affiliation: | Львівський національний аграрний університет Львівський національний університет ім. Івана Франка |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії / Роман Шевчук, Степан Мягкота, Олег Сукач, Андрій Пушак, Тарас Малий, Анатолій Волошиновський, Михайло Фульмес // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 53–54. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Shevchuk R., Myagkota S., Sukach O., Pushak A., Malyi T., Voloshinovskii A., Fulmes M. (2019) Doslidzhennia llianoi olii z vykorystanniam metodiv optychnoi spektroskopii [Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 53-54 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 10-ott-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 665.112 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 53-54 |
Start page: | 53 |
End page: | 54 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils. // J. Chromatogr. 881, 131–148. 2. Дрозд І. Ф. Жирнокислотний склад насіння льону олійного в умовах західного регіону України. // Бюлетень Інституту зернового господарства . – 2011, – № 40, – с. 72–76. 3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, № 1, pp. 25–35. 4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils. // Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, № 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118. |
References (International): | 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils., J. Chromatogr. 881, 131–148. 2. Drozd I. F. Zhyrnokyslotnyi sklad nasinnia lonu oliinoho v umovakh zakhidnoho rehionu Ukrainy., Biuleten Instytutu zernovoho hospodarstva , 2011, No 40, P. 72–76. 3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, No 1, pp. 25–35. 4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils., Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, No 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118. |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54.pdf | 566,36 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54.djvu | 31,46 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54__COVER.png | 438,71 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.