Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152
Заглавие: | Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії |
Други Заглавия: | Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods |
Автори: | Шевчук, Роман Мягкота, Степан Сукач, Олег Пушак, Андрій Малий, Тарас Волошиновський, Анатолій Фульмес, Михайло Shevchuk, Roman Myagkota, Stepan Sukach, Oleh Pushak, Andriy Malyi, Taras Voloshinovskii, Anatolii Fulmes, Mykhailo |
Affiliation: | Львівський національний аграрний університет Львівський національний університет ім. Івана Франка |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії / Роман Шевчук, Степан Мягкота, Олег Сукач, Андрій Пушак, Тарас Малий, Анатолій Волошиновський, Михайло Фульмес // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 53–54. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Shevchuk R., Myagkota S., Sukach O., Pushak A., Malyi T., Voloshinovskii A., Fulmes M. (2019) Doslidzhennia llianoi olii z vykorystanniam metodiv optychnoi spektroskopii [Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 53-54 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 10-Окт-2019 |
Date of entry: | 15-Ное-2019 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 665.112 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 53-54 |
Start page: | 53 |
End page: | 54 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils. // J. Chromatogr. 881, 131–148. 2. Дрозд І. Ф. Жирнокислотний склад насіння льону олійного в умовах західного регіону України. // Бюлетень Інституту зернового господарства . – 2011, – № 40, – с. 72–76. 3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, № 1, pp. 25–35. 4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils. // Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, № 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118. |
References (International): | 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils., J. Chromatogr. 881, 131–148. 2. Drozd I. F. Zhyrnokyslotnyi sklad nasinnia lonu oliinoho v umovakh zakhidnoho rehionu Ukrainy., Biuleten Instytutu zernovoho hospodarstva , 2011, No 40, P. 72–76. 3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, No 1, pp. 25–35. 4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils., Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, No 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54.pdf | 566,36 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54.djvu | 31,46 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54__COVER.png | 438,71 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.