Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, Роман
dc.contributor.authorМягкота, Степан
dc.contributor.authorСукач, Олег
dc.contributor.authorПушак, Андрій
dc.contributor.authorМалий, Тарас
dc.contributor.authorВолошиновський, Анатолій
dc.contributor.authorФульмес, Михайло
dc.contributor.authorShevchuk, Roman
dc.contributor.authorMyagkota, Stepan
dc.contributor.authorSukach, Oleh
dc.contributor.authorPushak, Andriy
dc.contributor.authorMalyi, Taras
dc.contributor.authorVoloshinovskii, Anatolii
dc.contributor.authorFulmes, Mykhailo
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:41Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:41Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationДослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії / Роман Шевчук, Степан Мягкота, Олег Сукач, Андрій Пушак, Тарас Малий, Анатолій Волошиновський, Михайло Фульмес // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 53–54. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152-
dc.format.extent53-54
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleДослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії
dc.title.alternativeFlaxseed oil research using optical spectroscopy methods
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc665.112
dc.relation.references1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils. // J. Chromatogr. 881, 131–148.
dc.relation.references2. Дрозд І. Ф. Жирнокислотний склад насіння льону олійного в умовах західного регіону України. // Бюлетень Інституту зернового господарства . – 2011, – № 40, – с. 72–76.
dc.relation.references3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, № 1, pp. 25–35.
dc.relation.references4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils. // Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, № 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118.
dc.relation.referencesen1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils., J. Chromatogr. 881, 131–148.
dc.relation.referencesen2. Drozd I. F. Zhyrnokyslotnyi sklad nasinnia lonu oliinoho v umovakh zakhidnoho rehionu Ukrainy., Biuleten Instytutu zernovoho hospodarstva , 2011, No 40, P. 72–76.
dc.relation.referencesen3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, No 1, pp. 25–35.
dc.relation.referencesen4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils., Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, No 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118.
dc.identifier.citationenShevchuk R., Myagkota S., Sukach O., Pushak A., Malyi T., Voloshinovskii A., Fulmes M. (2019) Doslidzhennia llianoi olii z vykorystanniam metodiv optychnoi spektroskopii [Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 53-54 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний аграрний університет
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ім. Івана Франка
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage53
dc.citation.epage54
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.