Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, Роман | |
dc.contributor.author | Мягкота, Степан | |
dc.contributor.author | Сукач, Олег | |
dc.contributor.author | Пушак, Андрій | |
dc.contributor.author | Малий, Тарас | |
dc.contributor.author | Волошиновський, Анатолій | |
dc.contributor.author | Фульмес, Михайло | |
dc.contributor.author | Shevchuk, Roman | |
dc.contributor.author | Myagkota, Stepan | |
dc.contributor.author | Sukach, Oleh | |
dc.contributor.author | Pushak, Andriy | |
dc.contributor.author | Malyi, Taras | |
dc.contributor.author | Voloshinovskii, Anatolii | |
dc.contributor.author | Fulmes, Mykhailo | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:41Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:41Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії / Роман Шевчук, Степан Мягкота, Олег Сукач, Андрій Пушак, Тарас Малий, Анатолій Волошиновський, Михайло Фульмес // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 53–54. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29152 | - |
dc.format.extent | 53-54 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопії | |
dc.title.alternative | Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 665.112 | |
dc.relation.references | 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils. // J. Chromatogr. 881, 131–148. | |
dc.relation.references | 2. Дрозд І. Ф. Жирнокислотний склад насіння льону олійного в умовах західного регіону України. // Бюлетень Інституту зернового господарства . – 2011, – № 40, – с. 72–76. | |
dc.relation.references | 3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, № 1, pp. 25–35. | |
dc.relation.references | 4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils. // Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, № 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118. | |
dc.relation.referencesen | 1. A. Cert, W. Moreda, and M. C. Perez-Camino (2000). Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils., J. Chromatogr. 881, 131–148. | |
dc.relation.referencesen | 2. Drozd I. F. Zhyrnokyslotnyi sklad nasinnia lonu oliinoho v umovakh zakhidnoho rehionu Ukrainy., Biuleten Instytutu zernovoho hospodarstva , 2011, No 40, P. 72–76. | |
dc.relation.referencesen | 3. Sikorska E., Romaniuk A., Khmelinskii I. V., Herance R., Bourdelande J. L., Sikorski M. and Koziol J. Characterization of Edible Oils Using Total Luminescence Spectroscopy. Journal of Fluorescence, 2004, Vol. 14, No 1, pp. 25–35. | |
dc.relation.referencesen | 4. Poulli K. I., Chantzos N. V., Mousdis G. A. and Gergiou C. A. Synchronous Fluorescence Spectroscopy: Tool for Monitoring Thermally Stressed Edible Oils., Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009, v. 57, No 3, pp. 8194–8201, ISSN 1520-5118. | |
dc.identifier.citationen | Shevchuk R., Myagkota S., Sukach O., Pushak A., Malyi T., Voloshinovskii A., Fulmes M. (2019) Doslidzhennia llianoi olii z vykorystanniam metodiv optychnoi spektroskopii [Flaxseed oil research using optical spectroscopy methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 53-54 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний аграрний університет | |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ім. Івана Франка | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 53 | |
dc.citation.epage | 54 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54.pdf | 566,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54.djvu | 31,46 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Shevchuk_R-Flaxseed_oil_research_using_53-54__COVER.png | 438,71 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.