Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126
Назва: | Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення |
Інші назви: | Innovation in the market of yoghurts of functional purpose |
Автори: | Мотузка, Юлія Татарова, Дар`я Motuzka, Iuliia Tatarova, Daria |
Приналежність: | Київський національний торговельно-економічний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Мотузка Ю. Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення / Юлія Мотузка, Дар`я Татарова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 166–167. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Motuzka I., Tatarova D. (2019) Innovatsii na rynku yohurtiv funktsionalnoho pryznachennia [Innovation in the market of yoghurts of functional purpose]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 166-167 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637.146.344 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 166-167 |
Початкова сторінка: | 166 |
Кінцева сторінка: | 167 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.ukrstat.gov.ua/ http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1 |
Перелік літератури: | 1. Статистична інформація: за даними Державного комітету статистики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/ 2. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України за станом на 06.08.2019 / Верховна Рада України. Київ: Парлам. вид-во, 2019. 3. Статистична інформація: за даними Національної асоціації молочників України «Укрмолпром» [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1. 4. Донская Г. А. Технология обогащения молочных продуктов натуральными ингредиентами / Г. А. Донская, М. В. Кулик // Переработкамолока. – 2007. – № 5. – С. 42–45 |
References: | 1. Statystychna informatsiia: za danymy Derzhavnoho komitetu statystyky Ukrainy [Electronic resource], Access mode: http://www.ukrstat.gov.ua/ 2. Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv: Zakon Ukrainy za stanom na 06.08.2019, Verkhovna Rada Ukrainy. Kyiv: Parlam. vyd-vo, 2019. 3. Statystychna informatsiia: za danymy Natsionalnoi asotsiatsii molochnykiv Ukrainy "Ukrmolprom" [Electronic resource]. Access mode: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1. 4. Donskaia H. A. Tekhnolohiia obohashcheniia molochnykh produktov naturalnymi inhredientami, H. A. Donskaia, M. V. Kulik, Pererabotkamoloka, 2007, No 5, P. 42–45 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Motuzka_I-Innovation_in_the_market_166-167.pdf | 565,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Motuzka_I-Innovation_in_the_market_166-167.djvu | 30,84 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Motuzka_I-Innovation_in_the_market_166-167__COVER.png | 495,72 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.