Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126

Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.authorМотузка, Юлія
dc.contributor.authorТатарова, Дар`я
dc.contributor.authorMotuzka, Iuliia
dc.contributor.authorTatarova, Daria
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:37Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:37Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationМотузка Ю. Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення / Юлія Мотузка, Дар`я Татарова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 166–167. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126-
dc.format.extent166-167
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.relation.urihttp://www.ukrstat.gov.ua/
dc.relation.urihttp://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1
dc.titleІнновації на ринку йогуртів функціонального призначення
dc.title.alternativeInnovation in the market of yoghurts of functional purpose
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.146.344
dc.relation.references1. Статистична інформація: за даними Державного комітету статистики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/
dc.relation.references2. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України за станом на 06.08.2019 / Верховна Рада України. Київ: Парлам. вид-во, 2019.
dc.relation.references3. Статистична інформація: за даними Національної асоціації молочників України «Укрмолпром» [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1.
dc.relation.references4. Донская Г. А. Технология обогащения молочных продуктов натуральными ингредиентами / Г. А. Донская, М. В. Кулик // Переработкамолока. – 2007. – № 5. – С. 42–45
dc.relation.referencesen1. Statystychna informatsiia: za danymy Derzhavnoho komitetu statystyky Ukrainy [Electronic resource], Access mode: http://www.ukrstat.gov.ua/
dc.relation.referencesen2. Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv: Zakon Ukrainy za stanom na 06.08.2019, Verkhovna Rada Ukrainy. Kyiv: Parlam. vyd-vo, 2019.
dc.relation.referencesen3. Statystychna informatsiia: za danymy Natsionalnoi asotsiatsii molochnykiv Ukrainy "Ukrmolprom" [Electronic resource]. Access mode: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1.
dc.relation.referencesen4. Donskaia H. A. Tekhnolohiia obohashcheniia molochnykh produktov naturalnymi inhredientami, H. A. Donskaia, M. V. Kulik, Pererabotkamoloka, 2007, No 5, P. 42–45
dc.identifier.citationenMotuzka I., Tatarova D. (2019) Innovatsii na rynku yohurtiv funktsionalnoho pryznachennia [Innovation in the market of yoghurts of functional purpose]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 166-167 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationКиївський національний торговельно-економічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage166
dc.citation.epage167
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Samling:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!