Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126
Fullständig post
DC fält | Värde | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мотузка, Юлія | |
dc.contributor.author | Татарова, Дар`я | |
dc.contributor.author | Motuzka, Iuliia | |
dc.contributor.author | Tatarova, Daria | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:37Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:37Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Мотузка Ю. Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення / Юлія Мотузка, Дар`я Татарова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 166–167. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126 | - |
dc.format.extent | 166-167 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.relation.uri | http://www.ukrstat.gov.ua/ | |
dc.relation.uri | http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1 | |
dc.title | Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення | |
dc.title.alternative | Innovation in the market of yoghurts of functional purpose | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.146.344 | |
dc.relation.references | 1. Статистична інформація: за даними Державного комітету статистики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/ | |
dc.relation.references | 2. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України за станом на 06.08.2019 / Верховна Рада України. Київ: Парлам. вид-во, 2019. | |
dc.relation.references | 3. Статистична інформація: за даними Національної асоціації молочників України «Укрмолпром» [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1. | |
dc.relation.references | 4. Донская Г. А. Технология обогащения молочных продуктов натуральными ингредиентами / Г. А. Донская, М. В. Кулик // Переработкамолока. – 2007. – № 5. – С. 42–45 | |
dc.relation.referencesen | 1. Statystychna informatsiia: za danymy Derzhavnoho komitetu statystyky Ukrainy [Electronic resource], Access mode: http://www.ukrstat.gov.ua/ | |
dc.relation.referencesen | 2. Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv: Zakon Ukrainy za stanom na 06.08.2019, Verkhovna Rada Ukrainy. Kyiv: Parlam. vyd-vo, 2019. | |
dc.relation.referencesen | 3. Statystychna informatsiia: za danymy Natsionalnoi asotsiatsii molochnykiv Ukrainy "Ukrmolprom" [Electronic resource]. Access mode: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1. | |
dc.relation.referencesen | 4. Donskaia H. A. Tekhnolohiia obohashcheniia molochnykh produktov naturalnymi inhredientami, H. A. Donskaia, M. V. Kulik, Pererabotkamoloka, 2007, No 5, P. 42–45 | |
dc.identifier.citationen | Motuzka I., Tatarova D. (2019) Innovatsii na rynku yohurtiv funktsionalnoho pryznachennia [Innovation in the market of yoghurts of functional purpose]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 166-167 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Київський національний торговельно-економічний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 166 | |
dc.citation.epage | 167 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Samling: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Motuzka_I-Innovation_in_the_market_166-167.pdf | 565,26 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
ProcSPHNP_2019_Motuzka_I-Innovation_in_the_market_166-167.djvu | 30,84 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
ProcSPHNP_2019_Motuzka_I-Innovation_in_the_market_166-167__COVER.png | 495,72 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!