Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591
Başlık: | Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів |
Diğer Başlıklar: | Main requirements for probiotic cultures of starting preparations |
Yazarlar: | Смачило, О. Smachylo, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Смачило О. Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів / Смачило О. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 115. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description (International): | Smachylo O. (2019) Osnovni vymohy do probiotychnykh kultur zakvashuvalnykh preparativ [Main requirements for probiotic cultures of starting preparations]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 115 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Yayın Tarihi: | 25-Nis-2019 |
Date of entry: | 18-Haz-2019 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | 664 |
Anahtar kelimeler: | пробіотики заквашувальні препарати probiotics starvation drugs |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 115 |
Start page: | 115 |
End page: | 115 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с. 2. Микробиологические нормативы эффективности технологий получения молока, отвечающего мировым стандартам / Н. Д. Кухтын, Я. Й. Крыжанивский, И. П. Даниленко, Ж. Г. Свергун // Ветеринарная патология. 2008. №4. С. 93–96. 3. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку / М.Д. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2008. №2. С. 45–46. |
References (International): | 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p. 2. Mikrobiolohicheskie normativy effektivnosti tekhnolohii polucheniia moloka, otvechaiushcheho mirovym standartam, N. D. Kukhtyn, Ia. I. Kryzhanivskii, I. P. Danilenko, Zh. H. Sverhun, Veterinarnaia patolohiia. 2008. No 4. P. 93–96. 3. Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku, M.D. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2008. No 2. P. 45–46. |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115.pdf | 316,65 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115.djvu | 22,17 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115__COVER.png | 374,18 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.