Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591
Заглавие: | Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів |
Други Заглавия: | Main requirements for probiotic cultures of starting preparations |
Автори: | Смачило, О. Smachylo, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Смачило О. Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів / Смачило О. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 115. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description (International): | Smachylo O. (2019) Osnovni vymohy do probiotychnykh kultur zakvashuvalnykh preparativ [Main requirements for probiotic cultures of starting preparations]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 115 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата на Публикуване: | 25-Апр-2019 |
Date of entry: | 18-Юни-2019 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | 664 |
Ключови Думи: | пробіотики заквашувальні препарати probiotics starvation drugs |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 115 |
Start page: | 115 |
End page: | 115 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с. 2. Микробиологические нормативы эффективности технологий получения молока, отвечающего мировым стандартам / Н. Д. Кухтын, Я. Й. Крыжанивский, И. П. Даниленко, Ж. Г. Свергун // Ветеринарная патология. 2008. №4. С. 93–96. 3. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку / М.Д. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2008. №2. С. 45–46. |
References (International): | 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p. 2. Mikrobiolohicheskie normativy effektivnosti tekhnolohii polucheniia moloka, otvechaiushcheho mirovym standartam, N. D. Kukhtyn, Ia. I. Kryzhanivskii, I. P. Danilenko, Zh. H. Sverhun, Veterinarnaia patolohiia. 2008. No 4. P. 93–96. 3. Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku, M.D. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2008. No 2. P. 45–46. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115.pdf | 316,65 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115.djvu | 22,17 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115__COVER.png | 374,18 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.