Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591

Título: Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів
Outros títulos: Main requirements for probiotic cultures of starting preparations
Authors: Смачило, О.
Smachylo, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Смачило О. Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів / Смачило О. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 115. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description (International): Smachylo O. (2019) Osnovni vymohy do probiotychnykh kultur zakvashuvalnykh preparativ [Main requirements for probiotic cultures of starting preparations]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 115 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data de edición: 25-Apr-2019
Date of entry: 18-Jun-2019
Editor: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 664
Palabras chave: пробіотики
заквашувальні препарати
probiotics
starvation drugs
Number of pages: 1
Page range: 115
Start page: 115
End page: 115
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
References (Ukraine): 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с.
2. Микробиологические нормативы эффективности технологий получения молока, отвечающего мировым стандартам / Н. Д. Кухтын, Я. Й. Крыжанивский, И. П. Даниленко, Ж. Г. Свергун // Ветеринарная патология. 2008. №4. С. 93–96.
3. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку / М.Д. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2008. №2. С. 45–46.
References (International): 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p.
2. Mikrobiolohicheskie normativy effektivnosti tekhnolohii polucheniia moloka, otvechaiushcheho mirovym standartam, N. D. Kukhtyn, Ia. I. Kryzhanivskii, I. P. Danilenko, Zh. H. Sverhun, Veterinarnaia patolohiia. 2008. No 4. P. 93–96.
3. Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku, M.D. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2008. No 2. P. 45–46.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados