Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смачило, О. | |
dc.contributor.author | Smachylo, O. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2019 | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-06-18T10:40:26Z | - |
dc.date.available | 2019-06-18T10:40:26Z | - |
dc.date.created | 2019-04-25 | |
dc.date.issued | 2019-04-25 | |
dc.identifier.citation | Смачило О. Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів / Смачило О. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 115. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28591 | - |
dc.format.extent | 115 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 | |
dc.subject | пробіотики | |
dc.subject | заквашувальні препарати | |
dc.subject | probiotics | |
dc.subject | starvation drugs | |
dc.title | Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів | |
dc.title.alternative | Main requirements for probiotic cultures of starting preparations | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с. | |
dc.relation.references | 2. Микробиологические нормативы эффективности технологий получения молока, отвечающего мировым стандартам / Н. Д. Кухтын, Я. Й. Крыжанивский, И. П. Даниленко, Ж. Г. Свергун // Ветеринарная патология. 2008. №4. С. 93–96. | |
dc.relation.references | 3. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку / М.Д. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2008. №2. С. 45–46. | |
dc.relation.referencesen | 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Mikrobiolohicheskie normativy effektivnosti tekhnolohii polucheniia moloka, otvechaiushcheho mirovym standartam, N. D. Kukhtyn, Ia. I. Kryzhanivskii, I. P. Danilenko, Zh. H. Sverhun, Veterinarnaia patolohiia. 2008. No 4. P. 93–96. | |
dc.relation.referencesen | 3. Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku, M.D. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2008. No 2. P. 45–46. | |
dc.identifier.citationen | Smachylo O. (2019) Osnovni vymohy do probiotychnykh kultur zakvashuvalnykh preparativ [Main requirements for probiotic cultures of starting preparations]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 115 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 115 | |
dc.citation.epage | 115 | |
dc.citation.conference | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115.pdf | 316,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115.djvu | 22,17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Smachylo_O-Main_requirements_for_probiotic_115__COVER.png | 374,18 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.