กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586

ชื่อเรื่อง: Експертиза напівкопчених ковбас
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Expert examination of semi-smoked
ผู้แต่ง: Мурин, Т.
Murin, Т.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Мурин Т. Експертиза напівкопчених ковбас / Мурин Т. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109–110. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description (International): Murin Т. (2019) Ekspertyza napivkopchenykh kovbas [Expert examination of semi-smoked]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 109-110 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
วันที่เผยแพร่: 25-เมษ-2019
Date of entry: 18-มิถ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 664.923.2/.9
คำสำคัญ: Напівкопчені ковбаси
технологічна експертиза
Semi-smoked sausages
technological expertise
Number of pages: 2
Page range: 109-110
Start page: 109
End page: 110
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
URL for reference material: https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005
http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
References (Ukraine): 1. ДСТУ 4433:2005. Ковбаси смажені https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005
2. КОВБАСИ НАПІВКОПЧЕНІ Загальні технічні умови ДСТУ 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
References (International): 1. DSTU 4433:2005. Kovbasy smazheni https://dnaop.com/html/33974/doc-DSTU_4433_2005
2. KOVBASY NAPIVKOPChENI Zahalni tekhnichni umovy DSTU 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110.pdf473,91 kBAdobe PDFดู/เปิด
SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110.djvu39,84 kBDjVuดู/เปิด
SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110__COVER.png429,82 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น