Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586
| Tittel: | Експертиза напівкопчених ковбас |
| Alternative titler: | Expert examination of semi-smoked |
| Authors: | Мурин, Т. Murin, Т. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мурин Т. Експертиза напівкопчених ковбас / Мурин Т. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109–110. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
| Bibliographic description (International): | Murin Т. (2019) Ekspertyza napivkopchenykh kovbas [Expert examination of semi-smoked]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 109-110 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
| Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Utgivelsesdato: | 25-apr-2019 |
| Date of entry: | 18-jun-2019 |
| Forlag: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
| UDC: | 664.923.2/.9 |
| Emneord: | Напівкопчені ковбаси технологічна експертиза Semi-smoked sausages technological expertise |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 109-110 |
| Start page: | 109 |
| End page: | 110 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
| URL for reference material: | https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf |
| References (Ukraine): | 1. ДСТУ 4433:2005. Ковбаси смажені https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005 2. КОВБАСИ НАПІВКОПЧЕНІ Загальні технічні умови ДСТУ 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf |
| References (International): | 1. DSTU 4433:2005. Kovbasy smazheni https://dnaop.com/html/33974/doc-DSTU_4433_2005 2. KOVBASY NAPIVKOPChENI Zahalni tekhnichni umovy DSTU 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vises i samlingene: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110.pdf | 473,91 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110.djvu | 39,84 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110__COVER.png | 429,82 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright