Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586
Tytuł: | Експертиза напівкопчених ковбас |
Inne tytuły: | Expert examination of semi-smoked |
Authors: | Мурин, Т. Murin, Т. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Cytat: | Мурин Т. Експертиза напівкопчених ковбас / Мурин Т. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109–110. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Murin Т. (2019) Ekspertyza napivkopchenykh kovbas [Expert examination of semi-smoked]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 109-110 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 25-kwi-2019 |
Date of entry: | 18-cze-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | 664.923.2/.9 |
Słowa kluczowe: | Напівкопчені ковбаси технологічна експертиза Semi-smoked sausages technological expertise |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 109-110 |
Główna strona: | 109 |
Strona końcowa: | 110 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
Związane URL literatura: | https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. ДСТУ 4433:2005. Ковбаси смажені https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005 2. КОВБАСИ НАПІВКОПЧЕНІ Загальні технічні умови ДСТУ 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf |
References: | 1. DSTU 4433:2005. Kovbasy smazheni https://dnaop.com/html/33974/doc-DSTU_4433_2005 2. KOVBASY NAPIVKOPChENI Zahalni tekhnichni umovy DSTU 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110.pdf | 473,91 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110.djvu | 39,84 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SNT_2019_Murin_T-Expert_examination_of_semi_109-110__COVER.png | 429,82 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi