Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМурин, Т.
dc.contributor.authorMurin, Т.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2019
dc.coverage.temporal25-26 April 2019
dc.date.accessioned2019-06-18T10:40:26Z-
dc.date.available2019-06-18T10:40:26Z-
dc.date.created2019-04-25
dc.date.issued2019-04-25
dc.identifier.citationМурин Т. Експертиза напівкопчених ковбас / Мурин Т. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109–110. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586-
dc.format.extent109-110
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
dc.relation.urihttps://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005
dc.relation.urihttp://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
dc.subjectНапівкопчені ковбаси
dc.subjectтехнологічна експертиза
dc.subjectSemi-smoked sausages
dc.subjecttechnological expertise
dc.titleЕкспертиза напівкопчених ковбас
dc.title.alternativeExpert examination of semi-smoked
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.923.2/.9
dc.relation.references1. ДСТУ 4433:2005. Ковбаси смажені https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005
dc.relation.references2. КОВБАСИ НАПІВКОПЧЕНІ Загальні технічні умови ДСТУ 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
dc.relation.referencesen1. DSTU 4433:2005. Kovbasy smazheni https://dnaop.com/html/33974/doc-DSTU_4433_2005
dc.relation.referencesen2. KOVBASY NAPIVKOPChENI Zahalni tekhnichni umovy DSTU 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
dc.identifier.citationenMurin Т. (2019) Ekspertyza napivkopchenykh kovbas [Expert examination of semi-smoked]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 109-110 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage109
dc.citation.epage110
dc.citation.conferenceⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.