Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586

Назва: Експертиза напівкопчених ковбас
Інші назви: Expert examination of semi-smoked
Автори: Мурин, Т.
Murin, Т.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Мурин Т. Експертиза напівкопчених ковбас / Мурин Т. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109–110. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Murin Т. (2019) Ekspertyza napivkopchenykh kovbas [Expert examination of semi-smoked]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 109-110 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Конференція/захід: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2019
Дата внесення: 18-чер-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
УДК: 664.923.2/.9
Теми: Напівкопчені ковбаси
технологічна експертиза
Semi-smoked sausages
technological expertise
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 109-110
Початкова сторінка: 109
Кінцева сторінка: 110
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28586
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005
http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
Перелік літератури: 1. ДСТУ 4433:2005. Ковбаси смажені https://dnaop.com/html/33974/doc-ДСТУ_4433_2005
2. КОВБАСИ НАПІВКОПЧЕНІ Загальні технічні умови ДСТУ 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
References: 1. DSTU 4433:2005. Kovbasy smazheni https://dnaop.com/html/33974/doc-DSTU_4433_2005
2. KOVBASY NAPIVKOPChENI Zahalni tekhnichni umovy DSTU 4435:2005 http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4435-2005.pdf
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.