Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514

Titel: Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів
Övriga titlar: The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions
Författare: Крочак, В.
Стечишин, В.
Krochak, V.
StеchyshynV.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Крочак В. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів / Крочак В., Стечишин В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 358–359. — (Економіка, менеджмент та фінанси).
Bibliographic description (International): Krochak V., StеchyshynV. (2019) Osoblyvosti natsionalno-kulturnykh tradytsii suchasnykh ukrainskykh restorannykh zakladiv [The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 358-359 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Utgivningsdatum: 25-apr-2019
Date of entry: 18-jun-2019
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 304.2
Nyckelord: індустрія гостинності
кулінарні традиції
етноресторан
hospitality industry
culinary traditions
ethno-restaurant
Number of pages: 2
Page range: 358-359
Start page: 358
End page: 359
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
URL for reference material: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
2. Поплавська А.В. Національно-культурні традиції харчування в сучасних ресторанах [Електронний ресурс] / А.В. Поплавська. – Режим доступу: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226.
References (International): 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p.
2. Poplavska A.V. Natsionalno-kulturni tradytsii kharchuvannia v suchasnykh restoranakh [Electronic resource], A.V. Poplavska, Access mode: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226.
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!