Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514
Назва: | Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів |
Інші назви: | The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions |
Автори: | Крочак, В. Стечишин, В. Krochak, V. StеchyshynV. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Крочак В. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів / Крочак В., Стечишин В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 358–359. — (Економіка, менеджмент та фінанси). |
Bibliographic description: | Krochak V., StеchyshynV. (2019) Osoblyvosti natsionalno-kulturnykh tradytsii suchasnykh ukrainskykh restorannykh zakladiv [The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 358-359 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Конференція/захід: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 25-кві-2019 |
Дата внесення: | 18-чер-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
УДК: | 304.2 |
Теми: | індустрія гостинності кулінарні традиції етноресторан hospitality industry culinary traditions ethno-restaurant |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 358-359 |
Початкова сторінка: | 358 |
Кінцева сторінка: | 359 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226 |
Перелік літератури: | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. 2. Поплавська А.В. Національно-культурні традиції харчування в сучасних ресторанах [Електронний ресурс] / А.В. Поплавська. – Режим доступу: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226. |
References: | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. 2. Poplavska A.V. Natsionalno-kulturni tradytsii kharchuvannia v suchasnykh restoranakh [Electronic resource], A.V. Poplavska, Access mode: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Krochak_V-The_features_of_modern_358-359.pdf | 473,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Krochak_V-The_features_of_modern_358-359.djvu | 38,01 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Krochak_V-The_features_of_modern_358-359__COVER.png | 456,32 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.