Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514
Titolo: | Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів |
Titoli alternativi: | The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions |
Autori: | Крочак, В. Стечишин, В. Krochak, V. StеchyshynV. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Крочак В. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів / Крочак В., Стечишин В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 358–359. — (Економіка, менеджмент та фінанси). |
Bibliographic description (International): | Krochak V., StеchyshynV. (2019) Osoblyvosti natsionalno-kulturnykh tradytsii suchasnykh ukrainskykh restorannykh zakladiv [The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 358-359 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data: | 25-apr-2019 |
Date of entry: | 18-giu-2019 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | 304.2 |
Parole chiave: | індустрія гостинності кулінарні традиції етноресторан hospitality industry culinary traditions ethno-restaurant |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 358-359 |
Start page: | 358 |
End page: | 359 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
URL for reference material: | https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226 |
References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. 2. Поплавська А.В. Національно-культурні традиції харчування в сучасних ресторанах [Електронний ресурс] / А.В. Поплавська. – Режим доступу: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226. |
References (International): | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. 2. Poplavska A.V. Natsionalno-kulturni tradytsii kharchuvannia v suchasnykh restoranakh [Electronic resource], A.V. Poplavska, Access mode: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226. |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Krochak_V-The_features_of_modern_358-359.pdf | 473,65 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
SNT_2019_Krochak_V-The_features_of_modern_358-359.djvu | 38,01 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
SNT_2019_Krochak_V-The_features_of_modern_358-359__COVER.png | 456,32 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.