Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514

Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorКрочак, В.
dc.contributor.authorСтечишин, В.
dc.contributor.authorKrochak, V.
dc.contributor.authorStеchyshynV.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2019
dc.coverage.temporal25-26 April 2019
dc.date.accessioned2019-06-18T10:40:15Z-
dc.date.available2019-06-18T10:40:15Z-
dc.date.created2019-04-25
dc.date.issued2019-04-25
dc.identifier.citationКрочак В. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів / Крочак В., Стечишин В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 358–359. — (Економіка, менеджмент та фінанси).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514-
dc.format.extent358-359
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
dc.relation.urihttps://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226
dc.subjectіндустрія гостинності
dc.subjectкулінарні традиції
dc.subjectетноресторан
dc.subjecthospitality industry
dc.subjectculinary traditions
dc.subjectethno-restaurant
dc.titleОсобливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів
dc.title.alternativeThe features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc304.2
dc.relation.references1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
dc.relation.references2. Поплавська А.В. Національно-культурні традиції харчування в сучасних ресторанах [Електронний ресурс] / А.В. Поплавська. – Режим доступу: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226.
dc.relation.referencesen1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p.
dc.relation.referencesen2. Poplavska A.V. Natsionalno-kulturni tradytsii kharchuvannia v suchasnykh restoranakh [Electronic resource], A.V. Poplavska, Access mode: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226.
dc.identifier.citationenKrochak V., StеchyshynV. (2019) Osoblyvosti natsionalno-kulturnykh tradytsii suchasnykh ukrainskykh restorannykh zakladiv [The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 358-359 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage358
dc.citation.epage359
dc.citation.conferenceⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Apareix a les col·leccions:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.