Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078
| Başlık: | Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу |
| Diğer Başlıklar: | Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization |
| Yazarlar: | Малюта, Л. Нагорняк, Г. Кузь, Тетяна Іванівна Maliuta, L. Nahorniak, H. Kuz, T. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Малюта Л. Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу / Л. Малюта, Г. Нагорняк, Т. Кузь // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Управління та адміністрування, економіка). |
| Bibliographic description (International): | Maliuta L., Nahorniak H., Kuz T. (2019) Mozhlyvosti zastosuvannia innovatsiinykh pidkhodiv v orhanizatsii restorannoho biznesu [Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019 |
| Conference/Event: | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Yayın Tarihi: | 16-May-2019 |
| Date of entry: | 4-Haz-2019 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 16-17 травня 2019 року 16-17 May 2019 |
| UDC: | 330 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 160-161 |
| Start page: | 160 |
| End page: | 161 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| URL for reference material: | http://fbc.net.ua/video/11437 https://www.slideshare.net/ https://voyagespb.ru |
| References (Ukraine): | 1. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015 // Акцент [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://fbc.net.ua/video/11437. 2. https://www.slideshare.net/ 3. https://voyagespb.ru |
| References (International): | 1. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015, Aktsent [Electronic resource], Access mode: http://fbc.net.ua/video/11437. 2. https://www.slideshare.net/ 3. https://voyagespb.ru |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.pdf | 857,07 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.djvu | 35,93 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161__COVER.png | 508,65 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.