Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюта, Л. | - |
dc.contributor.author | Нагорняк, Г. | - |
dc.contributor.author | Кузь, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Maliuta, L. | - |
dc.contributor.author | Nahorniak, H. | - |
dc.contributor.author | Kuz, T. | - |
dc.coverage.temporal | 16-17 травня 2019 року | - |
dc.coverage.temporal | 16-17 May 2019 | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-04T21:16:56Z | - |
dc.date.available | 2019-06-04T21:16:56Z | - |
dc.date.created | 2019-05-16 | - |
dc.date.issued | 2019-05-16 | - |
dc.identifier.citation | Малюта Л. Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу / Л. Малюта, Г. Нагорняк, Т. Кузь // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Управління та адміністрування, економіка). | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078 | - |
dc.format.extent | 160-161 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019 | - |
dc.relation.uri | http://fbc.net.ua/video/11437 | - |
dc.relation.uri | https://www.slideshare.net/ | - |
dc.relation.uri | https://voyagespb.ru | - |
dc.title | Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу | - |
dc.title.alternative | Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.subject.udc | 330 | - |
dc.relation.references | 1. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015 // Акцент [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://fbc.net.ua/video/11437. | - |
dc.relation.references | 2. https://www.slideshare.net/ | - |
dc.relation.references | 3. https://voyagespb.ru | - |
dc.relation.referencesen | 1. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015, Aktsent [Electronic resource], Access mode: http://fbc.net.ua/video/11437. | - |
dc.relation.referencesen | 2. https://www.slideshare.net/ | - |
dc.relation.referencesen | 3. https://voyagespb.ru | - |
dc.identifier.citationen | Maliuta L., Nahorniak H., Kuz T. (2019) Mozhlyvosti zastosuvannia innovatsiinykh pidkhodiv v orhanizatsii restorannoho biznesu [Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | - |
dc.citation.spage | 160 | - |
dc.citation.epage | 161 | - |
dc.citation.conference | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | - |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.pdf | 857,07 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.djvu | 35,93 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161__COVER.png | 508,65 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi