Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorМалюта, Л.-
dc.contributor.authorНагорняк, Г.-
dc.contributor.authorКузь, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorMaliuta, L.-
dc.contributor.authorNahorniak, H.-
dc.contributor.authorKuz, T.-
dc.coverage.temporal16-17 травня 2019 року-
dc.coverage.temporal16-17 May 2019-
dc.date.accessioned2019-06-04T21:16:56Z-
dc.date.available2019-06-04T21:16:56Z-
dc.date.created2019-05-16-
dc.date.issued2019-05-16-
dc.identifier.citationМалюта Л. Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу / Л. Малюта, Г. Нагорняк, Т. Кузь // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Управління та адміністрування, економіка).-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078-
dc.format.extent160-161-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019-
dc.relation.urihttp://fbc.net.ua/video/11437-
dc.relation.urihttps://www.slideshare.net/-
dc.relation.urihttps://voyagespb.ru-
dc.titleМожливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу-
dc.title.alternativeOpportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages2-
dc.subject.udc330-
dc.relation.references1. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015 // Акцент [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://fbc.net.ua/video/11437.-
dc.relation.references2. https://www.slideshare.net/-
dc.relation.references3. https://voyagespb.ru-
dc.relation.referencesen1. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015, Aktsent [Electronic resource], Access mode: http://fbc.net.ua/video/11437.-
dc.relation.referencesen2. https://www.slideshare.net/-
dc.relation.referencesen3. https://voyagespb.ru-
dc.identifier.citationenMaliuta L., Nahorniak H., Kuz T. (2019) Mozhlyvosti zastosuvannia innovatsiinykh pidkhodiv v orhanizatsii restorannoho biznesu [Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя-
dc.citation.spage160-
dc.citation.epage161-
dc.citation.conferenceⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя-
Występuje w kolekcjach:ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi