Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078
Tytuł: | Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу |
Inne tytuły: | Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization |
Authors: | Малюта, Л. Нагорняк, Г. Кузь, Тетяна Іванівна Maliuta, L. Nahorniak, H. Kuz, T. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Малюта Л. Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу / Л. Малюта, Г. Нагорняк, Т. Кузь // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Управління та адміністрування, економіка). |
Bibliographic description (International): | Maliuta L., Nahorniak H., Kuz T. (2019) Mozhlyvosti zastosuvannia innovatsiinykh pidkhodiv v orhanizatsii restorannoho biznesu [Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Data wydania: | 16-maj-2019 |
Date of entry: | 4-cze-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 16-17 травня 2019 року 16-17 May 2019 |
UDC: | 330 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 160-161 |
Główna strona: | 160 |
Strona końcowa: | 161 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Związane URL literatura: | http://fbc.net.ua/video/11437 https://www.slideshare.net/ https://voyagespb.ru |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015 // Акцент [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://fbc.net.ua/video/11437. 2. https://www.slideshare.net/ 3. https://voyagespb.ru |
References: | 1. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015, Aktsent [Electronic resource], Access mode: http://fbc.net.ua/video/11437. 2. https://www.slideshare.net/ 3. https://voyagespb.ru |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.pdf | 857,07 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.djvu | 35,93 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161__COVER.png | 508,65 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi