Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078

Tytuł: Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу
Inne tytuły: Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization
Authors: Малюта, Л.
Нагорняк, Г.
Кузь, Тетяна Іванівна
Maliuta, L.
Nahorniak, H.
Kuz, T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Малюта Л. Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу / Л. Малюта, Г. Нагорняк, Т. Кузь // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Управління та адміністрування, економіка).
Bibliographic description (International): Maliuta L., Nahorniak H., Kuz T. (2019) Mozhlyvosti zastosuvannia innovatsiinykh pidkhodiv v orhanizatsii restorannoho biznesu [Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data wydania: 16-maj-2019
Date of entry: 4-cze-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 16-17 травня 2019 року
16-17 May 2019
UDC: 330
Strony: 2
Zakres stron: 160-161
Główna strona: 160
Strona końcowa: 161
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Związane URL literatura: http://fbc.net.ua/video/11437
https://www.slideshare.net/
https://voyagespb.ru
Wykaz piśmiennictwa: 1. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015 // Акцент [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://fbc.net.ua/video/11437.
2. https://www.slideshare.net/
3. https://voyagespb.ru
References: 1. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015, Aktsent [Electronic resource], Access mode: http://fbc.net.ua/video/11437.
2. https://www.slideshare.net/
3. https://voyagespb.ru
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi