Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078

Назва: Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу
Інші назви: Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization
Автори: Малюта, Л.
Нагорняк, Г.
Кузь, Тетяна Іванівна
Maliuta, L.
Nahorniak, H.
Kuz, T.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Малюта Л. Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу / Л. Малюта, Г. Нагорняк, Т. Кузь // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Управління та адміністрування, економіка).
Bibliographic description: Maliuta L., Nahorniak H., Kuz T. (2019) Mozhlyvosti zastosuvannia innovatsiinykh pidkhodiv v orhanizatsii restorannoho biznesu [Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019
Конференція/захід: ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 16-тра-2019
Дата внесення: 4-чер-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16-17 травня 2019 року
16-17 May 2019
УДК: 330
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 160-161
Початкова сторінка: 160
Кінцева сторінка: 161
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://fbc.net.ua/video/11437
https://www.slideshare.net/
https://voyagespb.ru
Перелік літератури: 1. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015 // Акцент [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://fbc.net.ua/video/11437.
2. https://www.slideshare.net/
3. https://voyagespb.ru
References: 1. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015, Aktsent [Electronic resource], Access mode: http://fbc.net.ua/video/11437.
2. https://www.slideshare.net/
3. https://voyagespb.ru
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.