Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078
Назва: | Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization |
Автори: | Малюта, Л. Нагорняк, Г. Кузь, Тетяна Іванівна Maliuta, L. Nahorniak, H. Kuz, T. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Малюта Л. Можливості застосування інноваційних підходів в організації ресторанного бізнесу / Л. Малюта, Г. Нагорняк, Т. Кузь // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Управління та адміністрування, економіка). |
Bibliographic description: | Maliuta L., Nahorniak H., Kuz T. (2019) Mozhlyvosti zastosuvannia innovatsiinykh pidkhodiv v orhanizatsii restorannoho biznesu [Opportunity application of innovative approaches in the restaurant business organization]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019 |
Конференція/захід: | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 16-тра-2019 |
Дата внесення: | 4-чер-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 16-17 травня 2019 року 16-17 May 2019 |
УДК: | 330 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 160-161 |
Початкова сторінка: | 160 |
Кінцева сторінка: | 161 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28078 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://fbc.net.ua/video/11437 https://www.slideshare.net/ https://voyagespb.ru |
Перелік літератури: | 1. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015 // Акцент [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://fbc.net.ua/video/11437. 2. https://www.slideshare.net/ 3. https://voyagespb.ru |
References: | 1. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015, Aktsent [Electronic resource], Access mode: http://fbc.net.ua/video/11437. 2. https://www.slideshare.net/ 3. https://voyagespb.ru |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅪ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.pdf | 857,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161.djvu | 35,93 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
XXI_NK_2019_Maliuta_L-Opportunity_application_160-161__COVER.png | 508,65 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.