霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27786
Title: | Енергоефективність замішування тіста |
Other Titles: | The energyefficiency of dough mixing |
Authors: | Кикина, І. М. Гончарук, В. В. Kykyna, I. M. Honcharuk, V. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кикина І. М. Енергоефективність замішування тіста / І. М. Кикина, В. В. Гончарук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 106. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Kykyna I. M., Honcharuk V. V. (2018) Enerhoefektyvnist zamishuvannia tista [The energyefficiency of dough mixing]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 106 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Issue Date: | 28-十一月-2018 |
Date of entry: | 18-二月-2019 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
UDC: | 664.653.1 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 106 |
Start page: | 106 |
End page: | 106 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27786 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106.pdf | 276,74 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106.djvu | 16,02 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106__COVER.png | 402,35 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.