กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27786

ชื่อเรื่อง: Енергоефективність замішування тіста
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The energyefficiency of dough mixing
ผู้แต่ง: Кикина, І. М.
Гончарук, В. В.
Kykyna, I. M.
Honcharuk, V. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кикина І. М. Енергоефективність замішування тіста / І. М. Кикина, В. В. Гончарук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 106. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Kykyna I. M., Honcharuk V. V. (2018) Enerhoefektyvnist zamishuvannia tista [The energyefficiency of dough mixing]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 106 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
วันที่เผยแพร่: 28-พฤศ-2018
Date of entry: 18-กุม-2019
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 664.653.1
Number of pages: 1
Page range: 106
Start page: 106
End page: 106
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27786
ISBN: 978-617-7331-71-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106.pdf276,74 kBAdobe PDFดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106.djvu16,02 kBDjVuดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106__COVER.png402,35 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น