กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27786

ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorКикина, І. М.
dc.contributor.authorГончарук, В. В.
dc.contributor.authorKykyna, I. M.
dc.contributor.authorHoncharuk, V. V.
dc.coverage.temporal28-29 листопада 2018 року
dc.coverage.temporal28-29 November 2018
dc.date.accessioned2019-02-18T16:16:37Z-
dc.date.available2019-02-18T16:16:37Z-
dc.date.created2018-11-28
dc.date.issued2018-11-28
dc.identifier.citationКикина І. М. Енергоефективність замішування тіста / І. М. Кикина, В. В. Гончарук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 106. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7331-71-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27786-
dc.format.extent106
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
dc.relation.ispartofBook of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
dc.titleЕнергоефективність замішування тіста
dc.title.alternativeThe energyefficiency of dough mixing
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.653.1
dc.identifier.citationenKykyna I. M., Honcharuk V. V. (2018) Enerhoefektyvnist zamishuvannia tista [The energyefficiency of dough mixing]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 106 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage106
dc.citation.epage106
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106.pdf276,74 kBAdobe PDFดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106.djvu16,02 kBDjVuดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Kykyna_I_M-The_energyefficiency_of_dough_106__COVER.png402,35 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น