このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27619
タイトル: | Фактори впливу на подріблення мясної сировини |
その他のタイトル: | The factors of influence on the meat grinder work |
著者: | Шевчук, В. І. Shevchuk, V. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шевчук В. І. Фактори впливу на подріблення мясної сировини / В. І. Шевчук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 132. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Shevchuk V. I. (2018) Faktory vplyvu na podriblennia miasnoi syrovyny [The factors of influence on the meat grinder work]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 132 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
発行日: | 28-11月-2018 |
Date of entry: | 18-2月-2019 |
出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
UDC: | 637.3 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 132 |
Start page: | 132 |
End page: | 132 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27619 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
References (Ukraine): | 1. Сухенко, В.Ю. Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин: [Монографія] / В.Ю. Сухенко – К.: 2013. – 227 с. |
References (International): | 1. Sukhenko, V.Yu. Modeliuvannia protsesiv podribnennia miasa i syntez tekhnolohichnykh mashyn: [monograph], V.Yu. Sukhenko – K., 2013, 227 p. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Shevchuk_V_I-The_factors_of_influence_132.pdf | 251,27 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
VII_AZST_2018v3_Shevchuk_V_I-The_factors_of_influence_132.djvu | 16,99 kB | DjVu | 見る/開く | |
VII_AZST_2018v3_Shevchuk_V_I-The_factors_of_influence_132__COVER.png | 417,72 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。