Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27619

Назва: Фактори впливу на подріблення мясної сировини
Інші назви: The factors of influence on the meat grinder work
Автори: Шевчук, В. І.
Shevchuk, V. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Шевчук В. І. Фактори впливу на подріблення мясної сировини / В. І. Шевчук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 132. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Shevchuk V. I. (2018) Faktory vplyvu na podriblennia miasnoi syrovyny [The factors of influence on the meat grinder work]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 132 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 28-лис-2018
Дата внесення: 18-лют-2019
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
УДК: 637.3
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 132
Початкова сторінка: 132
Кінцева сторінка: 132
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27619
ISBN: 978-617-7331-71-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Перелік літератури: 1. Сухенко, В.Ю. Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин: [Монографія] / В.Ю. Сухенко – К.: 2013. – 227 с.
References: 1. Sukhenko, V.Yu. Modeliuvannia protsesiv podribnennia miasa i syntez tekhnolohichnykh mashyn: [monograph], V.Yu. Sukhenko – K., 2013, 227 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.